Unikt interiør

Skab hygge og god stemning i dit hjem med håndlavet interiør af miljøvenlige kvalitetsmaterialer. 

 

Unikt og håndlavet interiør

Alt interiør fra Homemade By er håndlavet af kvalitetsmaterialer og der er kælet for hver detalje i designet og udførelsen. Alle materialer er indkøbt ved danske leverandører, så de lever op til alle danske krav og standarder. Ved indkøb lægges der vægt på bæredygtighed og miljøhensyn.

Bakker og fade af jesmonite

Håndlavede bakker 

Håndlavede dekorationsbakker i forskellige former, lavet med forskellige flotte teknikker i fine farver. De kan fx anvendes til smykker, rondeller, neglelakker, cremer, sæber i beholder, lys, krystaller, duftdiffusere, briller, blomster, visitkort, nøgler – alt der kan organiseres i en dekorativ bakke eller et fad.

De vandfaste produkter med reflekterende pigmenter kan desuden anvendes til våde elementer, som fx håndsæbe. Og så kan de også tåle at stå udenfor, fx på altanbordet, i udekøkkenet eller på haveborde og hylder. 

Se alle bakker

Skåle og krukker af jesmonite

Håndlavede jesmonite skåle og krukker

Håndlavede skåle og krukker i forskellige former og farver, så de kan passe ind i dit hjem – på badeværelset, soveværelset, entreen, stuen eller måske i køkkenet?

De kan fx anvendes til smykker, rondeller, neglelakker, lys, cremer, lys, krystaller, duftdiffusere, blomster, visitkort, nøgler – alt der har brug for at blive organiseret på en fast plads, så det ikke bliver væk. 

De vandfaste produkter kan tåle både sæbe og regn, da de også kan stå udenfor.

Se alle skåle

Pynt og dekoration

Håndlavet pynt til alle hjørner

Her finder du forskellige typer af pyntegenstande til dit hjem – både ude og inde.

Du møder bl.a. nuttede nisser, snoede juletræer, stilrene rensdyr og glimrende snefnug i flere farvekombinationer og med mange anvendelsesmuligheder. Der er klassiske hvide stjerner eller juletræer til ophæng og du kan placere dem, så de passer til formålet og hjemmet, fx i hjørnet, på urtepotter, i vinduet, sættekassen, på troldegrenen, hylder og reoler, i dekorationer eller på juletræet.

Se alt pynt
kr. 125,00
Original price was: kr. 120,00.Current price is: kr. 100,00.
kr. 125,00kr. 200,00

Vil du være den første til at høre nyheden?

Vil du have besked når der lanceres nye unikke hjemmelavede produkter eller frigives eksklusive tilbud? Vil du være den første til at høre om det når vi deltager i messer og afholder eksklusive åbent-hus-arrangementer? Så tilmeld dig vores kundeklub!

    Se det nyeste unikke og hjemmelavede interiør

    Der frigives jævnligt nyt hjemmelavet interiør på webshoppen. Se det nyeste interiør her.