Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Homemade By. Når du bestiller varer hos Homemade By accepterer du samtidig handelsbetingelserne.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Homemade By.

Kontaktoplysninger

Homemade By

v/Eva Stærkjær Hansen

Kunnerupvangen 10

8361 Hasselager

CVR.nr:         33560214

E-mail:           eva@homemadeby.dk

Telefon:         +45 2251 3369

Web:              www.homemadeby.dk

Bestilling

Homemade By modtager alene bestillinger via hjemmesiden www.homemadeby.dk

Priser og betaling

Alle priser på www.homemadeby.dk er i danske kroner (DDK) og er inkl. moms.
Alle priser tillægges fragtomkostninger, hvis ikke varen afhentes i Hasselager.

Det er muligt at betale med Dankort, VISA, VISA Elektron, MasterCard og Maestro.

Beløbet bliver først trukket fra dit kort, når bestillingen afsendes – bortset fra varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder håndskrevne julekugler og gavekort. Der tages ikke kortgebyr ved handler på www.homemadeby.dk.

Når du handler hos Homemade By behandles kortoplysningerne af vores betalingssystem, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for de kort, som du kan betale med hos Homemade By.
Dine betalingskortdata krypteres og opbevares kun så længe det er nødvendigt og i overensstemmelse med lovgivningen om beskyttelse af persondata. De vil ikke blive solgt eller videreformidlet til tredjemand.

Levering

Homemade By bestræber sig på at levere varer inden for 2-4 hverdage, såfremt andet ikke er oplyst.

Unikke produkter, som fx håndskrevne julekugler, kan have en leveringstid på 7-10 hverdage i højsæsonen, da teksten skal hærde i minimum 48 timer på hver side af julekuglen, inden den kan pakkes ind i silkepapir og gaveæsken.

Homemade By benytter Dao. Der er som udgangspunkt mulighed for både afhentning i udleveringsshop samt afhentning hos Homemade By i Hasselager. Hvis ikke andet er nævnt, leveres varerne til nærmeste udleveringsshop.

Ved levering uden for landets grænser kontaktes Homemade By på eva@homemadeby.dk.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven, når du handler hos Homemade By. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.
Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden 14 dage fra modtagelsen af din vare give os meddelelse herom. Meddelelsen skal fremsendes til eva@homemadeby.dk.
I meddelelsen skal du tydeligt gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret. Det er ikke muligt at fortryde et køb blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os meddelelse herom.
Hvis du har købt flere varer på Homemade By, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Leveringsomkostningerne returneres ikke i forbindelse med fortrydelse af køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, herunder håndskrevne julekugler og gavekort, er undtaget fortrydelsesretten. Det understreges, at håndskrevne julekugler som udgangspunkt igangsættes straks efter bestillingen er modtaget hos Homemade By.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet returvaren til Dao eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelse til Homemade By. Det anbefales, at du gemmer kvitteringen i forbindelse med overgivelse af varen til forsendelse.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Vedlæg kopi af ordrebekræftelsen eller fakturaen ved returneringen.

Varen sendes retur til Homemade By på adressen:

Homemade By
v/Eva Stærkjær Hansen
Kunnerupvangen 10
8361 Hasselager

Bemærk! Vi modtager ikke varer/pakker, der er sendt pr. efterkrav, og varer sendt uden omdeling afhentes ikke.

Forringelse af varen

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.
Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder hele dit køb, tilbagebetales købsbeløbet til dig. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt.

Reklamationsret

Når du handler hos Homemade By som forbruger, har du ifølge købelovens regler 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at i tilfælde af fejl eller mangler ved varen, enten kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Bemærk, at for varer med begrænset holdbarhed, er reklamationsperioden afgrænset af holdbarhedsperioden.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen/manglen var til stede, eller årsagen til fejlen/manglen var til stede, da du fik varen leveret. Det er ligeledes et krav, at fejlen/manglen ikke er opstået ved fejlagtig brug, eller anden skadeforvoldende adfærd overfor varen. Der henvises i øvrigt til købeloven.
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter du har konstateret fejl/manglen ved varen.

Er der tale om en reklamation, hvor du i forbindelse med fragten har modtaget en beskadiget vare, bedes du tage billeder af pakken, indre emballage samt varen og sende disse til eva@homemadeby.dk. Skader opstået i forbindelse med fragten skal straks anmeldes til Homemade By.

Varen sendes til:

 

Homemade By
v/Eva Stærkjær Hansen
Kunnerupvangen 10
8361 Hasselager

Når du returnerer varen bedes du oplyse, hvad problemet er og beskrive problemet så detaljeret som muligt. Du bedes vedlægge ordresedlen i den returnerede pakke.  

Forbehold

Der tages forbehold for tastefejl, forkert prissætning, forkert beregning, varer i restordre og udgåede varer.

Da der kan være forskel på farveopsætningerne på elektronisk udstyr, tages der forbehold for eventuel farvedifference i forhold til det fysiske produkt, fx er farverne på blanke julekugler svære at gengive.

Når naturmaterialer anvendes, fx halvædelsten og barokke ferskvandsperler, kan der være afvigelser i både farve og form i det fysiske produkt.

Ændring af handelsbetingelser

Det er alene op til Homemade By at ændre handelsbetingelserne.

Data

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (Persondatapolitik):
For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende personoplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager kun registrering af disse personoplysninger med det formål at kunne levere varerne til dig samt at kunne modtage din betaling.

Personoplysningerne registreres hos Homemade By og opbevares i maksimalt fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Personoplysningerne kan også gemmes i fysisk.

Oplysninger afgivet til Homemade By videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du handler hos Homemade By accepterer du, at disse informationer indsamles og opbevares, jf. ovenstående.
Som registreret hos Homemade By har du altid ret til at:

• få indsigt i de personoplysninger, som vi har registeret om dig
• kræve din personoplysninger berigtiget,
• kræve personoplysningerne slettet samt
• få kopi af alle personoplysninger som vi har om dig

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores håndtering af personoplysninger, kan du rette henvendelse via eva@homemadeby.dk

Klageadgang 

Hvis du vil klage over dit køb, kan du rette henvendelse til Homemade By via eva@homemadeby.dk

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: eva@homemadeby.dk

Sidst opdateret: 20.11.2021