Smykker

Smykker kan man aldrig få nok af – der er altid en god grund til at købe det næste smykke: det skal passe til den nye kjole, begivenhed, som en personlig gave eller selvforkælelse – og du har altid fortjent det!

Unikke og håndlavede smykker

Alle smykker fra Homemade by er håndlavede af kvalitetsmaterialer fra danske leverandører og der er tænkt over hver detalje i designet og udførelsen. De fleste af smykkerne er unika – der er kun det ene eksemplar – og det kan blive dit alene.

Øreringe

Unikke håndlavede øreringe

Øreringe er noget af det første, der bemærkes, når man mødes – næst efter øjnene. Og øreringene kan være med til at fortælle historien om dig, dit humør og din personlighed, fx farverig, strålende, klassisk, storslået, overdådig eller minimalistisk – så hvad har du lyst til at ”fortælle” i dag?

Se alle Øreringe

Armbånd

Unikke håndlavede armbånd

Armbånd forkæler håndleddet og følger dine udfoldelser ved hver bevægelse. Så skal det sidde løst, tæt eller hænge og give lyd fra sig på håndleddet? Her finder du alle typer af armbånd i forskellige farver, materialer med både kæder og kraftig elastiksnor. Og du kan med fordel kombinere flere af dem.

Se alle Armbånd

Halskæder

Unikke håndlavede halskæder

Her finder du både halskæder med fine vedhæng og halskæder, hvor der er monteret vedhæng og/eller perler i selve kæden. Så har du mulighed for at finde en halskæde til enhver påklædning, lejlighed og humør.

Se alle Halskæder

Smykkesæt

Gavesæt af forgyldte ørekroge og halskæde med dråber af fine rhinsten

Smykkesæt til specialpris

Vi har gjort det nemt for dig at finde de smykker i webshoppen, der passer sammen og samtidig giver vi dig en sæt-pris, der er billigere, end hvis du købte smykkerne hver for sig.

Se alle Smykkesæt

Vil du være den første til at høre nyheden?

Vil du have besked når der lanceres nye unikke hjemmelavede produkter eller frigives eksklusive tilbud? Vil du være den første til at høre om det når vi deltager i messer og afholder eksklusive åbent-hus-arrangementer? Så tilmeld dig vores kundeklub!

    Se de nyeste unikke og hjemmelavede smykker

    Hver uge lanceres nye hjemmelavede smykker på webshoppen. Se de nyeste smykker her.