Halskæder

Her finder du både halskæder med fine vedhæng og halskæder, hvor der er monteret vedhæng og/eller perler i selve kæden. Så har du mulighed for at finde en halskæde til enhver påklædning, lejlighed og humør.

Alle halskæder er af ædelmetal – enten 18 karat forgyldt 925 sterlingsølv eller 925 sterlingsølv – der er 100% nikkelfri. Vi lagerfører to typer af halskæder: ankerkæder (der også anvendes til monterede dele) og box chain kæder (til fine vedhæng og perler og disse kæder anvendes også til vores ørekæder). De fleste halskæder med vedhæng kan leveres i to længder: 42-45 cm og 70 cm. Du vælger selv længden på kæden, når du bestiller.

Der kan være anvendt andre materialer, fx til wire og i nogle vedhæng. I så fald vil det stå i beskrivelsen, så du altid ved, hvad du køber.

Alle smykkematerialer er indkøbt ved danske leverandører, så de lever op til alle danske krav og standarder. Desuden er Homemade By registreret ved Ædelmetalkontrollen med navnestemplet “HMB”. Ædelmetalkontrollen kontrollerer arbejder med ædle metaller og er derfor en kvalitetsgaranti for dig.