Lækre økologiske eller sheasmør sæbebarer 

Glycerin er en plejende ingrediens i sæberne fra Homemade By, der er designet til skånsom rensning og samtidig tilføre og bevare fugten i huden. Sæberne har antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber og efterlader huden silkeblød. Homemade Bys håndlavede sæbebarer er tilsat skønne, duftende æteriske olier med unikke egenskaber.

Sæbebarerne passer perfekt i bakker og muslingeskåle af Jesmonite vandfast – find dem under Interiør. Vi har også på forhånd sammensat gavesæt, hvor sæberne indgår – dem kan du finde under overskriften Gavesæt.

Shea Butter sæbe med lavendel
Sheasmør og Glycerin efterlader huden blød og smidig 

Sheasmør nærer og fugter aktivt huden, gør den blød og smidig, stimulerer hudens regenerering og fornyelse. Det beroliger også irriteret hud, forhindrer tørhed, afskalning og irritation og renser huden i dybden og plejer den godt. 

Sheasmør er fyldt med sunde fedtsyrer og vitaminer, fx A og E, der tilfører fugt og næring samt har en genopbyggende og helende virkning. Sheasmør kan anvendes til tør/irriteret hud, hvor den efterlader et silkeblødt og velplejet resultat.

Glycerin kan tiltrække fugt fra luften og hjælpe med at bevare fugten i huden. Glycerin får også andre ingredienser til at trænge bedre ned i huden. Desuden beskytter glycerin også mod miljømæssige kilder til hudirritation.