Design en personlig julekugle

En julekugle med håndskrevet relieftekst er en klassisk og meget personlig gave, der hvert år spreder glæde og vækker gode minder.
Sammensæt dit eget unikke design

Glaskugler med håndskrevet relieftekst

Julekuglerne er smukke, eksklusive glaskugler på 8 cm i diameter med valgfri håndskrevet tekst med relief-effekt. De kan leveres i 12 farver med mat eller blank overflade, indpakket i silkepapir i flot gave- og opbevaringsæske.

Teksten på julekuglen skrives med samme “farve” som ophænget på julekuglen – enten sølv eller guld. Der skrives fx med guld-skrift på de røde og champagnefarvede og sølv-skrift på de lyserøde og blommefarvede.

Rød Mat
Rød Blank
Champagne Mat
Champagne Blank
Grøn Mat
Grøn Blank
Blomme Mat
Blomme Blank
Blå Mat
Blå Blank
Oliven Mat
Oliven Blank
Lyserød Mat
Lyserød Blank
Midnatsblå Mat
Midnatsblå Blank
Mintgrøn Mat
Mintgrøn Blank
Lilla Mat
Lilla Blank
Kongeblå Mat
Kongeblå Blank
Rose Mat
Rose Blank

En håndlavet og personlig gave, givet med kærlighed

Glæden ved at give en personlig gave er stor og glæden ved at modtage en personlig gave er mindst ligeså stor. Som modtager ved du, at giveren netop har tænkt, at du vil blive glad for den personlige gave, som en julekugle med håndskrevet navn eller tekst er.

De personlige julekugler kan gives som gave året rundt, fx til barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdage, jubilæum, som værtindegave eller bare fordi vedkommende fortjener det!

De smukke julekugler kan også gives til de ansatte, ”Årets kollega”, børn og børnebørn, anvendes som bordkort, i borddekorationer og som mandelgave, kalendergave og julegave, hænge på troldegrenen og selvfølgelig på juletræet.

Vil du også have tekst på bagsiden af kuglen, fx dato og årstal, kan det imødekommes mod en tillægspris.

Bemærk, at der er en produktionstid på ca. en uge, da den håndskrevne tekst skal hærde inden julekuglen pakkes ind i silkepapir og gaveæsken – så bestil i god tid inden du skal give den personlige gave.

Vil du være den første til at få nyheder?

Vil du have besked når der lanceres nye unikke hjemmelavede produkter eller frigives eksklusive tilbud? Vil du være den første til at høre om det når vi deltager i messer og afholder eksklusive åbent-hus-arrangementer? Så tilmeld dig vores kundeklub!

    Se også disse unikke hjemmelavede produkter